Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Luigi προστίθεται στη συλλογή Super Mario της Lego (trailer)

Ο αγαπημένος όλων Luigi έρχεται στη συλλογή Super Mario της Lego με ένα νέο starter kit που έχει το όνομα LEGO Super Mario Adventures with Luigi Starter Course. Από τεχνολογικής άποψης, η φιγούρα του Luigi είναι τεχνολογικά ίδια με αυτή του Mario και διαθέτει built-in display που βοηθάει στην κίνηση των ματιών και του στόματός του, οθόνη στο στήθος και αισθητήρα για να σκανάρονται barcodes και brick colors. Εννοείται πως ο Luigi έχει τα δικά του ηχητικά εφέ, ατάκες και τρόπους αλληλεπίδρασης.

Όπως προαναφέρθηκε εκτός του Lego Luigi, το starter course περιλαμβάνει ένα Pink Yoshi, ένα Bone Goomba και ένα Boom Boom. Η φιγούρα του Luigi είναι επίσης συμβατή με όλα τα προηγούμενα sets. Θα κυκλοφορήσει την 1η Αυγούστου, με τιμή $59,99. Οι προπαραγγελίες μέσω της ιστοσελίδας της Lego έχουν ήδη ξεκινήσει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*